Nee! Het systeem verwijdert automatisch alle gastgegevens na 30 dagen, waarbij zowel de bepalingen van de AVG als de richtlijnen van het Corona hygiëneconcept worden nageleefd.
Nee! Het systeem verwijdert automatisch alle gastgegevens na 30 dagen, waarbij zowel de bepalingen van de AVG als de richtlijnen van het Corona hygiëneconcept worden nageleefd.